Menu
Werelddansfestival Schagen
Nog -443 dagen

Route Festival

Hoe vind ik de Spartahal, Zuiderweg 2 in Schagen?

Komende vanuit noordelijke richting (N9 Den Helder)
Rijdende op de N9, bij de Stolpen linksaf (brug over) de Provincialeweg (N248) op richting Schagen. Na 3.6 km bij de rotonde 1e afslag rechtsaf de N245 ( richting Alkmaar). Bij de 4e stoplichten linksaf (Zuiderweg). Op de Zuiderweg na de stoplichten voor de Rabobank het bruggetje over en op het parkeerterrein links doorrijden tot de sporthal.

Komende vanuit Oostelijke richting (Snelweg A7 – afslag Wognum (10)
Neem vanaf de A7/E22 de afslag Wognum [afslag 10] richting Schagen. U vervolgt uw route door geheel de AC de Graafweg (N241) te volgen. Ga na 12 km, op de splitsing rechtsaf de Westerweg (N241, N242) op richting Schagen om direct linksaf te slaan de Provincialeweg (N241) op richting Schagen. Vervolg op de N241 uw route en na ong. 10 km op deze weg gaat gaat u bij stoplichten ter hoogte van Schagen linksaf (Zuiderweg) U rijdt door tot over de spoorwegovergang en voorbij de Rabobank aan uw linkerkant. Direct na de Rabobank neemt u de afslag links, et bruggetje overĀ en op het parkeerterrein links doorrijden tot de sporthal.

Komende vanuit Zuidelijke richting (N245 Alkmaar-Schagen)

U neemt de N245 (Huiswaarderweg) richting Schagen. Na 17 km en bij de eerste stoplichten bij Schagen gaat u rechtsaf de Zuiderweg op. U blijft rechtdoor rijden voor de Rabobank het bruggetje over en op het parkeerterrein links doorrijden tot de sporthal.

Parkeren
De sporthal ligt aan een groot openbaar parkeerterrein waar u kunt parkeren. Bij de uitvoeringen van het festival in de Spartahal kunt u het beste parkeren in de woonwijk naast de Spartahal.